Börjar närma sig!

Nu börjar det närma sig semester. Har gjort sista helgen på ett tag. Nästa helg jag jobbar är 23-24 Augusti. Det känns kanon!!!!
I går när jag kom hem så var vi bjuden på grillmiddag hos våra goda vänner Lars och Helena. Det va inte dumt att få ett glas rött och whiskey marinerat kött efter ett dygn på jobbet!!!! Gott !!!
Nu har jag varit ute och tvättat bil parken, tror jag ska ta och tittta till badtunnan nu en sväng...det var faktiskt ett tag sedan...so long!


Jihoo!!

Nu har jag beställt utlandsresa till hösten!!!! Åh vad skönt det känns!!! Å det blev billigt!! Å kära Mor ska med!!! Å kära svärmor ska me´!!! Åsså Anders å Rosa förståss!!! KUL!!!!  Fuengirola på Spaniens sydkust...3300kr för boende och flygresa...kan inte bli bätter ida´!!!
JIHOO!!!!!

I Söndags va vi hem till Backe och hälsade på Mamma å Pappa. Då kom mina syskonbarn och skulle stanna hos Momma å Moffa en vecka eller två på sommar lovet. Här ska Robin  ut å köra mopeden som Brossan fixade till honom. 


Ida ställer alltid upp för en pos framför kameran...


Bild tagen från sommar stugan i Noret ut mot sjön.

Midsommar!!

Det blev ju faktiskt en ganska fin midsommarafton i år...men det är klart...blåsa måste det ju ALLTID göra...det enda som är bra med blåst är att det blir ju iaf myggfritt.
Åkte till Stamsele på förmiddagen  för att säga Glad midsommar till Svärmor, Lena, Elina, Erika och Anki. Sedan kom vi på att vi hade glömt att köpa jordgubbar igår....åh kan ni tänka...fast klockan blivit 15 så hade Solbacken jordgubbar kvar. Det skulle ju inte blivit nån riktig midsommar utan jordgubbar... ;)
Åh titta...vi fick inviga vår uteplats på midsommarafton oxå!!!!

Grill mästaren!!!!


Fotograf..mr Aluminiumstol... hihihi...


Båt renovering..


På Tisdagen så blev det gräsklippning och fortsatt målning av huset som tänkt....hann precis måla en vägg så kom det här j-vla regnet....som tur var så kom regnet inte åt det målade fasaden...det blåste iaf åt rätt håll...
På kvällen så åkte vi till Anders och började hjälpa han med renovering av hans båt...han va tvungen att plocka upp den förra veckan....den läckte som ett såll....




                         


Onsdagen så jobbade jag på annat håll, då va Steffe där själv...men på Torsdag va "Morsan" tillbaks som verkare....så då hände det saker...
Nu är det snart klart för listpåsättning och andra detaljer...sedan kan båten sjösättas igen...sen får övre däck bli till hösten när säsongen är över. (men lugn "Farsan" Steffo å Malla hjälper dej;)


Äntligen Måndag!!

Tur det snart är helg ;)
Ja då var det Måndag igen...har idag Midsommar städat. Åh det behövdes kan jag säga....gosedjuren som vi har i sovrummet ( ja vi har faktiskt det...:) var så dammiga när jag dängde dom i balkongräcket att jag fick en allergisk chock, fast jag var ute.... Man det känns jätteskönt nu när det är gjort!
Hade även tänkt fortsätta målningen av huset som Steffe började med i helgen men det hanns inte. För vi fick ett  överaskande besök från Backe av min Mor och Far. Det får bli imorgon. Då ska jag börja med att klippa gräset...förhoppningsvis....och sen ska jag måla. Ikväll får det bli en runda på pokerbordet !!!
Kram M


mangermans.t6poker.com

Skit väder...IGEN!!!

Jaha...då var det som vanligt igen då...regn,regn,regn....det är inge roligt när det regnar...det är t.o.m roligt å städa när det är sol. När det regnar vill man inte göra nåt. Ska pigga upp tillvaron genom att äta taco i kväll iaf. Man får trösta sej med mat...som vanligt;)
Sen ska jag jobba hela helgen. 10-21 både Lördag och Söndag...vet inte hur man ställer för sej....
Just nu längtar jag till att det blir sol igen...
Nä det är bäst att man slutar skriva nu det blir bara en massa klagande känner jag...
Vi hörs på Måndag igen... då kanske man slutat tycka synd om sej själv....
Ha de gott i helgen!!
Kram

T6Poker

För er som gillar att spela poker, testa t6poker idag.

Logga in på mangermans.t6poker.com och sign up!!!!!


Båt tur!!!


Stefan, Anna och Ulirk på Hästholmen

          
Min sommarbild

                
Elden vi gjorde på Klövholmen för att hålla myggen borta.. Vattudalen i bakgrunden.


Männen i mitt liv ;)  Stefan och Anders......

Fredag morgon och jag vaknar på jobbet och tittar ut...det är fint väder! Jihoooo!!! Det blir båt´n ida´!!!!! Kom hem och vi packar för drygt ett dygn i båten. När vi kommer ut på sjön lägger jag ut fiskelinan....då kommer Anna och Ulrik...Han kör rakt över linan!!! Men då blev jag lite impad!!! Han dyker i...med huvve först...utan att säga ett ord kommer han upp till ytan...jaha...då ska vi se då vart linan tog vägen!!! Åh tror du inte att han fick loss den hel med tafs och drag..!!! Impad!!!!
Vi åkte till Hästholmen för att fika och bada(åtminstone upp till knäna...huvva va kallt!!!) Sedan drog vi vidare till Klövholmen för att övernatta. Mysigt!!!
På Lördagsmorgon trodde vi att nu va det slut på värmen...men som tur va hade vi ingen brådska...Vi hämtade upp Anders och åkte till en strand nära "paradiset" och där va vi mest hela dagen. På eftermiddagen åkte vi en tur på Vattudalen och gjorde ett stopp mitt på och njöt en liten stund till innan vi vid 17.30 tiden kände oss nöjda och avslutade vårt dygn på sjön.  Åh, vilket tur det blev!!! Hoppas det blir många sådana i sommar....

Måndag!!

Äntligen Måndag! Det va skönt att komma hem efter att ha jobbat hela helgen.
När jag kom hem så tog jag och bakade tekakor...mums...det va länge sedan jag gjorde det, så det va dags. Det är så gott med hembakat bröd, synd att man inte tar sej för att göra det oftare.
Sedan har jag bara tagit det lugnt. Men underbart är kort...imorgon är det dags att återvända till "brottsplatsen".

RSS 2.0