Se va tiden går... :-P

..å ja som skulle bli duktigare på att uppdatera min blogg..de har ju inte gått så bra...men nu ska ja ta en "långing" igen... Få se va ska ja börja me...tänker..tänkter å tänker... :-)
P-fest, hockeyresa till Ö-vik med Go Anki å liten tjejmiddag va väl iaf va jag hade i mitt fotoalbum under November...
Mina kära kollegor.. :-D en fattas dock...
Modo fans... :-D
Reneé och Elsmari <3
December månad gillar jag...advent, Jul och Nyår...å sen blir de bara ljusare och ljusare för varje dag som går... :-)
Renoverade upp en av mina skrubbar till en garderob för mina kläder...Blev jättenöjd faktiskt!! :-)
Jill Johnson i Lycksele med Birgitta å Eivor...showen va bra men Malla somnade sen tidigt.. :-D
Jill Johnson
Efter jullunch med dopp i grytan hemma hos mej med Mor och Far så tillbringades resten av dagen och kvällen hos Jim och Lotta med julbord och annat diverse gott...
Nyårsafton men Jocke, Helena och Lars i badtunnan...innan bjöds de på Räkcocktail i förrätt, Oxfile med hasselbakspotatis och rödvinssås, och en hallon cheesecake till efterrätt...å nu e´re ett nytt år!!! :-)
Januari som känns som den lääängsta månaden på året gick ju rätt fort iaf...trots att jag längtade hela månaden till Vemdalen. Dit åkte jag, Helena och Jenny sista helgen i månaden för att må gott och åka slalom...en mycket trevlig och kul helg...!! De blir fler ggr..här några kort...
Slut...
Nu e de Februari och Ebenholt slappers i bystugan, Hockeyresa till ö-vik (Modo-Färjestad), och JLT på Grand står på agendan...mer om de kommer om Gud vill å brallerna håll...å en smygtitt in i Mars väntar Melodifestivalfinal i Globen.. :-)
Ha de ni som tittar in, lämna gärna ett spår att du varit in å kikat...såå mycket roligare då... Kram

RSS 2.0