Den här är bra...

hittade den på en annan blogg...å jag gillar ju Garfield...hatar också Måndagar...


Vilken idiot som helst kan möta en kris- det är det dagliga livet som tröttar ut en....

Fy F-N!!!!

Nu har Sterling gått i konkurs...å ja vad betyder det...jo...vi får ju naturligtvis inte vår kompensationsresa!! Inte undra på att dom va så generösa när dom skrev att vi fick en ny resa för att vi fick vänta i 16 j-vla timmar på arlanda....det visste väl dom för en månad sedan...ja ja...det kunde varit värre, vi kunde ju varit utomlands nu och inte tagit oss hem..(iofs så vore kanske det inte så dumt;) eller ännu värre stått på arlanda och varit på väg...huvva vill inte ens tänka på det..
äh skit samma...det drabbar ingen fatti´! "fniss"

120 mil....

har vi åkt i helgen för att komma en bit närmre sommaren och  vårt sommar nöje, köp av ny/begangnad båtmotor. Började åka mot Värmdö kl.8, efter en tur runt "tre kronor"(eftersom vi inte lyssnade till Garmin(a)...så va vi framme kl. 15. Ja det va ju bara att lasta in 70hk Evinrude, betala och börja vår resa tillbaka...men bara till Sandviken. Där väntade mycket god mat, dryck, sängplats(Tack Anna och Ulrik för det!!) och trevligt sällskap till läggdax.
Dagen därpå började vår resa tillbaka till Strömsund. På kvällen va det dax för curling...det va faktisk lite skönt att röra på sej efter dessa mil i benen.
Efter det tro det eller ej...blev det även en klippning av Steffes hår...det hade blivit låååångt....men SEN va det duns ner i sängen...gnatt!
De va min helg...
Avslutar med en favorit!!!
 

Tur det snart är helg;)

Tur det snart är helg...;)
I går va ja hem till min kära Mor, för det va hennes födelsedag. Jag tog även med mej min Svärmor som blev en lyckad översskning. På kvällen så va vi på Seans med Terry Evans...å om ni undrar om jag tror på sådant så skulle jag nog sagt...njeee...före.....men efter igår så börjar jag faktiskt tro att det kanske finns människor på denna jord som har nån sorts förmåga att...ja...jag vet inte...men otroligt märkligt ...ja...att det på något sätt skulle gå att komma åt våra sinnen å få oss att tro på sånt som inte ska gå...man kanske bara ska kapitulera och faktiskt tro att det finns de som är kanaler mellan andar och människor...jag vet inte!! Iaf så va det en märklig och intressant upplevesle...
Min svärmor med Terry


Idag har oxå varit en "ihopkörd" dag....imorse vaknade jag av ett pling i mobilen. Det va en kompis som jag länge väntat på skulle dyka upp här hemma som ville komma på besök. Mycket trevligt! När jag då satt och väntade på att hon skulle komma så ringer mobilen( ett nummer jag inte känner igen...) då va det mina kusiner från Näsåker som hade varit in på Dollarstore och tänkte komma på besök oxå...å då körde det ihop sej...dom hade ju aldrig vairt in förut...men i vilket fall så ordnade det sej. När ena besöket var på väg ut kom det andra och löste av. 
Sedan fick jag en stund över till träning på Strömshälsan innan middag.
Nu ska jag göra middag till min Kärlek som snart kommer hem. Ikväll blir det nog på med dubbdäck...det är inget att vänta på...det är dax.
Ha nu det bäst alla 

Helg igen...

Det har varit fullt upp hela veckan...har ju börjat renovera i det tilltänkta matrummat som sagt...å ta bort 5-6 lager tapeter tar tid...å inte nog med det så kom vi på att vi köper nog en tunn gipsskiva och sätter över...känns som allt jobb va förgäves!!! Sånt är livet...man kämpar på med allt möjligt och ibland upptäcker man att det inte varit till någon nytta i slutändan...men det är ju tur att det inte gäller allt....!!!
Ikväll har vi iaf tänkt ha en lugn myskväll tillsammans. Tänkte bjuda min kärlek på indiskt...men då fanns inte det bröd som var tänkt till...det får bli ris denna gång, så tar vi Nanobrödet nästa gång om han gillar det. I helgen jobbar jag och sover mest bara hemma...fast inte ens det...sover på jobbet mellan Sön och Mån...men ja e inte bitter ;)
Nä nu ska jag ta å börja med middagen...börjar kurra i magen...
See ya!!! Här är min favvolåt denna vecka!

"Full" helg!!

Tacobuffé med Black Mamba som underhållning i bystugan på Fredag. Mycket trevligt och det blev ett uppskattat arr. av de som hade tagit sej dit. Vi blev totalt 36st och ett litet klirr i kassan för vår byförening.

På lördagen va vi in till Östersund för att bl.a titta på golv som vi tänker lägga i vardagsrummet och i det tilltänkta matrummet. Tog även en sväng till Lungvik för en kopp kaffe hos Steffes storasyster. Kvällsfikat blev vi bjudna på hos våra kära vänner Lars och Helena!

Söndagen va det då dax att riktigt sätta igång med vad jag trodde renovering av matrummet då...men ojojoj...det blev en dag av rivning....fondväggen riven(skall göras om) . Tapeterna tänkte jag att jag skulle ta bort bara det som va löst längst ner vid golvet. Jo Tjena!!!! Upptäckte att det va 5 lager tapeter....va ju bara tvungen att ta bort några lager... men vilket jobb tar väl en vecka....!!!! Men jag hoppas att det var värt mödan när det blir klart! Bara att kämpa på.

Nu har jag precis kommit hem från säsongs starten av curlingen. Känner redan att jag kommer att ha SKIT ONT i armarna imorgon...det blir ju kul att träna på Strömshälsan i morgon....ajajaj!
Efter curlingen hade jag stämt träff med Deanne som är SÅ snäll och ska hjälpa mej med bloggen så att det blir lite roligare att hålla på....men bloggen alltså;)
Kan nu lägga in videoklipp(JIHOOO!!!)....men det va ju så jädrans segt ikväll på bloggsidan så vi blev så irriterade...ville ju oxå få till en topbild...men det lyckades inte så bra....men det börjar kännas lite roligare nu igen...vill ju inte BARA skriva och lägga in bilder. Man vill ju få kläm på hur man gör den lite personlig oxå...det är väl det som är lite grejen oxå!!!
Men jag tror jag börjar fatta lite mer nu...
Men nu orkar jag inte mer ikväll....natti natti!
 

Ny toadörr!

Nu har jag äntligen gjort toadörren också. Den är nu lika svart och fin som de övriga dörrarna i hallen..

Har just kommit hem från en liten visit över dagen till Backe. Min pappa fyller år på Lördag men då jobbar jag. Men det va som vanligt hemma i Backe. Enda skillnaden va att nu har både far och mor pension....
Snart ska jag sätta mej framför tv´n å titta när Modo spöar Timrå;)
Passar utmärkt att se på tv en sån här grå och tråikig dag.
Bye!!

RSS 2.0