Stort MoDo fan!!!!

Jag är så glad nu....Har precis fått ett mail från Modo Hockey att jag blivit omgångens coach. Det är en poängjakt som håller på hela säsongen där man för varje omgång får ta fram de spelare i Modo som man tror gör mest poäng.
I fjol fixade jag det 1 gång. Fick då en hemmareplika...

Men nu valde jag en borta replika....Kan ni gissa hur stolt jag är??!!!

Gårdagen va också trevlig. Va till LaMaree och åt och drack gott med Sfeffos storasyster Lena, lillasyster Anki och Svärmor. Sedan hade vi eldat upp badtunnan och tog oss ett kvällsdopp. Hur skönt som helst!!!
En mysig helg, känns helt ok att gå till jobbet imorgon....

Spanien,Fuengirola!!!

Ja gott folk...resan började kl. 18 i Ulriksfors...vi bilade ner till Arlanda där vi va framme ca 02.00..phuuu..
och inte nog med det så skulle vi då sitta å vänta där till 07.05 när Sterling flyget skulle gå....trodde vi....Flyget blev först försenat till 11.00 det va nå tekniskt problem...men det skkulle bli en betydligt längre väntan...till slut blev avgångstiden 23.00!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså 16 timmar försenad.....fy f-n va trötta vi va....
(Steffo och Anders)

Men dagen efter (Måndag) så va NÄSTAN det glömt...vi kom fram till lägenheten 05.00 sov till ca 10.00 sedan va det bara att svida om och kila ner till stranden....
(Mamma och Svärmor)

På kvällen skulle vi gå till Andres favvo resturang, Tres Amigos. Å där gjorde vi några besök på denna resa för det va som sagt en väldigt bra resturang!!
( Sväårmor hemma i migrän... :(

Onsdagen blev det lite shopping i Fuengirola...

(Mamma vid princess butiken)

Torsdagen....Åktur till Mijas... och en sväng till ett stort shopping center
(Mijas)

(Svärmor vid en av Mijas taxi ;)

Fredag var det Gibraltar som stod på agendan...där det va de vilda aporna som va det största dragplåstret.
En mycket trevlig, rolig och spännande resa. Det va mycket brant att ta sej upp och ner bitvis....
(Gibraltarklippan)
(Jag, Mor och Svärmor med Marocko på andra sidan sundet)
Andra stoppet blev vid St. Michels grottan
(St. Michels grottan)
Otroligt att det kan bli sådana "tomrum" i berg.....
Sedan va det då dax att komma till aporna!!
(ser ni likheten;)
(hihihihi....)
Sedan avslutades resan med lite shopping i Gilbraltar. Det sades att det skulle vara billigt, men som vanligt så var det sprit, tobak och smycken...vilket jag inte är SÅ intresserad av....men trots det så fick vi små springa för att hinna tillbaka innan bussen skulle gå hem....undra vilka som handlade....???
(Steffos ryggsäck va det mycket i...det är jobbigt att ha Mor och Svärmor med på shopping ;)

En kväll så va vi så trötta i benen att vi tog en häst taxi hem...
(Det tog ett tag innan häst köraren förstog att vi ville ha häst taxi hem...dom pratade INTE mycket engelska...men till slut så......

Sista utflykten vi gjorde va en tur ut på havet för att titta på flasknosdelfiner....synd att jag inte vet hur man lägger in video...men några bilder fick vi....
(Delfin precis vid båten)

(Två delfiner i solblänket)

(Det blev en till lyckad utflykt)

( å det fläktade så skönt på havet!!!!)

Här är Malla nöjd....


Summa sumarum så kan jag säga att vi har haft en kanon semester ( å då tror jag att jag kan prata för oss alla)
Vi har både hunnit med att se oss omkring och även bara latat och mått gott på stranden.
Resan känns extra rolig att ha gjort med tanke på att det va Mammas första utlandsresa och att hon fick börja sin pension på detta vis efter ca 45 år i vården. Att Svärmor va med blev som pricken över i:et, jätteskoj!!!!

Sedan kan jag avslöja att när vi kom hem och tittade i mailboxen så har vi fått en ny resa gratis av Sterling för den kraftiga förseningen i början av vår resa. Det kan inte bli bätte!!!! Så snart åker vi igen ;)...........TJIHOOOO!!!!

Nä nu börjar vardagen...även om det är Lördag  idag och klockan är 11, så är det väl på tiden att man åtminstone kommer ur morgonrocken och gör nån nytta...






5 år!!!

Njaaa....ni  får vänta med att höra om våran Spanien resa....vi firar 5 årig förlovningsdag idag....
...jag tänkte bara visa den underbara blombukettern jag fick...fick ett halsband också...men det får ni se när vi träffas ;)

Semester!

Nu gott folk åker vi på semester till Spanien!!!
Det ska bli väldigt skönt och extra roligt att Mamma och Svärmor kommer med oxå!
Så nu blir det en pause i bloggandet.
Ses i slutet av September!!!
Hola!!!!

Äntligen klar!!!

Nu mina vänner är jag äntligen klar med min garderobsrenovering!!! Själv tycker jag att jag överträffat mej själv. Jag har gjort ALLT själv...tom gersågningen...å den blev dessutom nästan perfekt...99.... ;)
Så här såg alltså dörrarna ut innan.....


Och så här såg det ut när jag hade tagit bort tapeten..(som gick jättebra när man hade kletat tapetklister först..sen var det bara att skrapa)


Å så här blev alltså resultatet!!!!!!!!!!!!! Ja jag är faktiskt stolt.....



Har nu bestämmt mej för att göra samma på toalettdörren..den syns inte här men den är till vänster på den här sista bilden.
Nu ska jag förbereda inför att åka och jobba helg...
Tjing!!!

Snart klar och 2 cm längre Sjödin :)

Nu har jag satt upp det första garderobsdörrarna på plats. ÅHHHH fy f-n va bra det blev...asså jag kan knappt tro att jag gjort det själv...vänta bara tills allt är färdigt så ska jag ta ett före efter kort så ska ni få se. Jag tror att jag nu blivit 2 cm längre hihihi. NÄ nu ska jag sluta sktyta...men det blev bra ;)
Annars har det inte hänt så mycket mer. Jag har jobbat 2 kvällar och som sagt igår höll jag på att måla. Det tar ju lite tid när man inte kan måla alla på en gång. Jag har för liten plats att hålla till på, så jag får måla i omgångar. Åsså är ju oljefärg inte den snabbaste att torka....
Nä nu ska jag ringa och göra en bytes affär.....jag ska byta bort min 125cc vespa....mot en laptop...Det ringde en karl och frågade om jag kunde tänka mej att byta. Stefan sa sov på saken, och nu har jag gjort det...Det blir ett byte!
Vi hörs

RSS 2.0