Mer Helg!!!

Det är så härligt när man får umgås med sina vänner och ha trevligt....I Fredags så åt vi surströmming i Ulriksfors bystuga. Vi blev 12 st och en vinst till byföreningen med 600 kr. Trevligt och en bra inkomst till kassan för en relativt liten och lättsam tillställning! Jag kan även meddela att jag slagit rekord....även i år...jag slog till med 2 strömmingar i år ( åt en ifjol, det va ju första gången då...) det innebär nog att det blir svårslaget nästa år...Har svårt att tro att M. Sjödin ska äta
3 surströmmingar....det ska vara fileer isf ...men det är ju lite fusk kanske, eller??
På Lördagen så fortsatte jag mitt renoverande av garderobsdörrar....ett smakprov??Ok men bortse från tidig morgonfrisyr då ;)

Rummet jag håller till i ska bli en matsal till vintern....

På kvällen bjöd vi Rosa och Anders till oss för en poker runda och badtunnebad...
Vem som vann pokerrundan behöver vi inte tala så mycket om...det va så klart han med det STÖRSTA flinet....ska ha revansch(hur det nu stavas... :\ )
Men den som kom med största BUSET va "moia"...
Det blev väldigt varmt i tunnan till slut så jag tänkte  "- Jag går å pissar jag..." Men innan dom visste ordet av så hade M. Sjödin tagit fram trädgårdsslangen och kom med sprutan i högsta hugg...HAHAHAHAHA!!!! Då blev det fart på badarna kan ni tro!!!! Men om vi ska va ärliga så tyckte dom det var skönt efter chocken...
Det som är kul är att det finns på film...Anders hade filmkameran riggad...
(synd man inte kan lägga in den "snutten")
Nä hörrni...nu måste jag återgå till mina dörrar om dom ska bli färdiga nån gång. Ska börja måla nu. För så klart så har man ju liiite för lite list. Har en stackars överdörr kvar...160cm till hade jag behövt. Men är det inte typiskt...Jaja, lösvirkes har ju öppet imorgon igen! Tur det snart är helg..... ;)
Hej på er!!!!

Mamma mia !!

Ja herregud!!! Va ju å fiskade med jobbet i Lördags...å lovade ju att visa en bild på stor öring...men nu är det ju så att den är så enorm att den inte får plats på bloggen...ja då kan ni ju gissa HUR stor den va....ja ja.... Det va en trevlig utflykt iaf. Vi grillade korv, drack kaffe med bulle och mådde gott.
Å nu ska ni få höra...ända tills igår kväll så har Grease varit min favorit bland sång och dans filmer...men nu har den överträffats...va på bio och såg Mamma Mia...å den är nu min nya favorit!!!! KANON...rolig, bra musik, å, å ,å aldeles underbar:) Se den om ni får chansen!!!
Nää, här kan man inte sitta framför datorn...nu ska jag ta å börja skrapa av garderobsdörrarna dom stygga tapeterna....nu ska det bli jobba av...kommer före efter bild när det e klarttttt !!!
Ha de gott !!!

Bad!!

Igår fyllde jag badtunnan med vatten och eldade för att lite senare bada, som jag inte gjort på väldigt länge. Jag gillar mest att bada på hösten och vinter. Termometern frös sönder i vintras och har inte kommit mej för att köpa någon ny än så jag fick gå på känsla....det blev kanske lite för varmt men det gjorde inte så mycket. Jag blev varm och mjuk på en halv timma.
Det blir ingen bild på detta arr. denna gång, men nästa gång kanske....
Nu ska jag stax åka och göra mitt helgpass på jobbet. Vi har planerat att åka å fiska på Lördag. Så förhoppningsvis får ni se en bild på en fin öring efter helgen.

Länge sedan...

JAG LEVER...det är bara det att jag inte kommit mej för att skriva...men å andra sidan så har det inte hänt så mycket heller. I Fredags var vi på middag IGEN hos våra grannar....det va fullt hus där. Dom skulle med några vänner åka till Lyxele på Lördagsmorgonen och ville att vi skulle göra dom sällskap på Fredagsmiddagen. Vi var tänkt att följa med men bestämmde oss att spara slantarna till semestern till Spanien istället.
JOOO åsså må jag ju berätta...På Lördagsmorgonen när Steffe låg å sov ännu så tänkte jag att jag skule spela en poker turnering...jag kom 3a och vann 400 kronor. På kvällen skulle svärmor följa oss till Häggenås på bilbingo...å där vann jag 400 kronor till. Det gav ju förståss mersmak, så på Söndagsmorgon så spelade jag en pokerturnering till. Då blev resultatet en 2a plats som gav 750kr....Jag är inte nåt pokerproffs så det va roligt att gå plus...340 kronor satsat och 1550 in...Det blev en lyckad helg!!!!
 mangermans.t6poker.com

Surströmmingsskiva

I Fredagskväll var vi till våra kära grannar och blev bjudna på tårta. Det va gott. Sedan ville dom dra en pokerrunda och det blev 120 kr ner i reskassan till Sjödin. På Lördag var de då dags att äta surströmming som vi brukar "offra" oss på en gång per år med samma grannar. Vi hade ätit lite fil och macka innan vi for. Men det hade nästan inte behövts i år. Jag tror vi börjar bli förgiftade....det va faktiskt inte så illa. Man kanske lär sej med åren??????
Men det bästa va nog muffinsarna som hennes kusin hade gjort.....MUMS!!!!!!!

Sista veckan...

Aj aj aj va fort det går när man har det skönt och roligt....
Nu är jag redan inne på sista veckan på semestern...den är snart slut t.o.m... I Måndags kl. 07.00 kom min Mor (har inte varit vaken den tiden på 4 veckor...jobbigt...!!!) Vi hade bestämt att hon skulle åka med min bror när han åkte till jobbet så kom ju vi iväg på vår dagsutflykt till Birsta från morgonen oxå. Det var en rolig och trevlig utflykt. Jag fick handla det jag hade planerat. Men ooooo så trötta vi var när vi kom hem!!!
Tisdagen så var det då dax att skruva ihop grejerna från IKEA..KULL!!!!! Åh, bra blev det. Precis som jag planerat... LOL.
Onsdagen förflöt även den och vid 16 tiden kom min bror och skulle ta min Mor tryggt hem till Far. Det blev lite tomt när hon åkte...
Idag ska jag fortsätta min om planering här hemma. Ni vet...har man ett litet hus får man ha fantasi för att komma på lite smarta lösningar hur man ska få plats med allt....
Nä det är nog bäst jag sätter igång...
See ya!!!


RSS 2.0