Kostar att ligga på topp...

...när man är på shopping humör så kan det bli många pengar som försvinner fån plånboken. I går hade jag en helt underbart trevlig och rolig resa till Birsta/ Ikea med 2 av mina underbara vänner och arbetskamrater. Det va 10 381 kr som försvann ur plånboken och lika mycket trevlgt... ;)
Det va nog den enda resa jag gjort när jag kännt att jag köpt exakt det jag vill ha och behöver...allt från en liten blomma till en säng...sängen och de 2 fåtöljerna va förståss dyrast men ändå ganska billig...eftersom det va på Ikea!!!
Här börjar det närma sej en eftermiddagsfika.....(ni kanske ser minerna...;-)))


Nä nu må jag ut å elda i badis igen, för ikväll kommer fam. Strid/Carlsson på Tacomiddag och vill bada badtunna..och jag tror INTE dom uppskattar om det bara är typ +10 grader i badvattnet...
Ha en trevlig helg...för det ska jag ha...
See ya!!!
 JIIIIHAAAA!!!!

Snö snö å snö...

...nog för att jag gillar snö...men för f-n...det behöver ju inte passa på att komma snö för hela vintern på ett dygn, å precis det dygn man inte är hemma och kan skotta undan eftersom...!!!
Nu hade jag ju så tur att det va en vänlig själ som hade skottat hos mej när jag kom hem...Du är GULD värd!!!!
Så det blev lagomt med snö att skotta när jag kom hem...förutom en jääävulsk snöplogkant....(undra hur stor den varit om inte denna vänliga själ hade varit här tidigare...)
Nä nu är klockan 22.38 och det är seeent för mej...skulle ju se "Carola 25 år" som jag spelade in igår innan jag somnar också...njeee det får bli i morgon... jag säger gnatt nu....

SÅÅ j-vla bra....


...för er som inte såg det och så klart även för er SOM såg det...klockrent!!!
Kan bara inte hålla mej...det här ska va på min blogg...



"Ett gott skratt förlänger livet"

Favvo staden...

...har jag nu kommit hem ifrån!! Har tillbringat helgen i Örnsköldsvik...
Åkte på Fredagen direkt efter jobbet i -27graders kyla..."gamla bettan" va som en stelfrusen torsklåda men rekade till sej innan jag nådde Backe..Fredagen blev en hemmakväll hos faster Daggan.
Lördagen blev det shopping på stan med kusinbarn och Mor, sedan bar det iväg till en kompis i Själevad.
Kvällen tillbringade vi hos min kusin ("påsammagatagranne" med Foppas bror!!!) :)

K tänder upp en mysig brasa....

"Brudarna"


Till slut fick jag en bild på gokatten...alla katter älskar mej...bara för att jag inte tål dom...men till slut så gick den å la sej på mattan igen när den insåg att jag inte va så intresserad av att gosa....

"Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en"

"marmeladtv"...

...inte visste jag att det va han...
Igår va jag till stan och köpte en tv...tung som s-tan va den...å bära den i trappor och sedan (som vanligt) trula in den i en liten sierra va inte helt utan besvär...men skam den som ger sej...det gick till slut...fick liten flashback till när jag en gång stod på parkeringen vid Ikea och skulle få in en bäddsoffa i sierran...ajajaj den gången slutade det inte lika bra..fick ta in soffan igen och be att dom körde hem den till oss....HAHAHAHA...vilken syn det skulle varit att titta på...
Ja just...ni undrar kanske varför jag skrev marmelad tv...??? Killen jag köpte tv´n av sjunger i Marmeladorkestern, men det visste jag inte förrän i morse när jag fick ett mail från honom med en länk till deras sida...likt mej...aldrig ha en aning om vad det är för folk man har att göra med...
Hur som helst är jag jätte nöjd med den!!!
Ha de gott!!

Heja MoDo!!

...igår fick jag äntligen tillfälle att se Modo spela hockey!! Eftersom jag jobbar mycket kvällar så stämmer det väldigt sällan. Men igår fick jag tillfälle. Hade bjudit hit en kompis (som oxå gillar hockey) på middag och hockeykväll, för allt han få stå ut med mej och ställer upp i vått och torrt!!!

"HEJA MODO"   VI VANN MED 2-1 MOT TIMRÅ!

Är så glad...

...att glädjetårar kommer!!!!! Det har ordnat sej så att jag kan bo kvar i huset!!! Mitt kära hus känns som hemma igen...det är så skönt att jag inte ens kan beskriva känslan...kan inte va still !!!!!
Skottning, krattning, gräsklippning har jag aldrig sett fram emot...men nu....NO PROBLEMS...låt de´ snöa!!!!! Låt gräset gro som aldrig förr...



Äh fy f-n vi ta en te´...så ni verkligen förstår!!!!!!!!!!!!


"Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora"



Å jag som...

...trodde att jag skulle få tid i överflöd nu...Har ju inte hunnit blogga om helgen som jag lovade förrän...typ nu...
Iaf så styrde kosan på Fredag em till Månsåsen. Kom fram vid halv åtta tiden...det tog ca 2 timmar i bil...men vi hade SÅ mycket att surra om så det va nog dom snabbaste 2 timmarna jag åkt i en bil..!!!
Fick kvällsfika och ett gott glas rött hos L´s föräldrar å sedan somnade vi gott...
På Lördag blev det frulle hos L´s Mor och Far...och sedan åkte vi och hämtade hunden som skulle skrämma upp hararna ur snön...men det hade kommit lite för mycket snö på Fredag kväll så det sket sej....men det va skönt att komma ut å strosa i skogen lite....
Mina underbara vänner Lars och Helena
På kvällen va vi bjudna på middag i husvagnen i gräftån. Det va L´s bror som ville bjuda. Det blev fisk tillagad i folie på öppen eld, potatis och en ny god kallsås till. Mycket mysigt och gott!!
I husvagnen
På Söndagen så va de tänkt att vi skulle ta upp isnät...men med typ -28 grader på termometern så...njeee...vi åkte istället å hälsade på en kompis till H. å sedan dansade vi ut julen hos H´s Mor och Far...det va LÄNGESEDAN man dansade kring granen!!! Men kul va de....sedan va de fiskdamm för barnen!
Sedan bar kosan hemmåt...
Väl hemma så fixade jag lite mat till mej och H...å sedan va de kväll!!

Trettondagsafton blev en mysig tjejkväll. Jag bjöd hem H på indisk mat (mums!) och sedan va det Mamma Mia för hela slanten...

Det va en himla tur att vi hann se filmen färdigt...för efter H hade åkt hem så gick det inte många minuter förrän det blev KÅL SVART!!!! Strömavbrott i hela U-fors...å ljusen hade slocknat...men som tur va så va inte nya långt borta..kl 05.30 kom strömmen tillbaka!
När jag klev upp va det 15 grader i huset..brrr...tur då att man har en kakelugn att hjälpa värmepannan med på traven!!!
En sak till...fick soffan idag!!!! Så nu ska jag gå å titta på den igen..Det blev SÅÅÅ fint så...
Ha de så hörs vi snart igen!


Nyårsdagen...

...det kändes som allt vände på nåt vis...Nytt år och ett perfekt tillfälle att börja på nytt. Fick t.o.m dansa lite....hur kul som helst..Mitt nyårslöfte: UT Å DANSA IGEN!! Första läget blir 6 Februari på Folketshus till Jannez..Vi ses väl där??!!!
Det har "bara" gått en månad sedan mitt liv ställdes på sin spets och allt blev kaos...men med OTROLIGA vänner och en energikrävande och smärtsam fokusering på rätt saker, känns det idag som jag kommit en bra bit på vägen...OCH jag har kommit fram till att jag förtjänar bättre...sen får man väl se vad det är, men nu ska jag leva och hitta tillbaka till den jag va... Visst låter det??!! ;)

Här kommer en bild på månen och den stjärnan som följd den ett tag....såg ni förresten månen igår kväll? OTROLIGT!!!


Och den här är till er alla som finns där för mej just nu...ni är UNDERBARA!!!!


Känner mej lika glad som Carola när jag hör denna låt och tänker på ER!!!!!!

Nu ska jag börja packa inför min helg resa...men den får ni höra om efter helgen...

RSS 2.0