Vinn en mobil!!!

Gå in på www.op.se/stromsund  för att se mitt bidrag till att vinna en kameramobil. Jag har videofilmat där jag tycker hjärtat i Ulriksfors är. Ju fler som tittar på bidraget desto större chans har jag att vinna!!!
Kram

Uteplatsbygge!!

image83:e gången gillt brukar man säga....första gången gjorde vi med stenplattor..inte riktigt nöjd...andra gången en lite upphöjd, åttkantig historia.....inte riktigt nöjd....nu rätt och slätt fyrkantig med en grillring (som vi äntligen fått tag på)....åh nu tror vi båda att detta kanske gör oss nöjda....vi är ju på god väg, men den är ju inte riktigt klar än....:) Det har iaf varit 3 riktigt goa lediga dagar, fint väder, fått lite av varje gjort....ja nu får man åka på jobbet imorgon och vila upp sej ;)
Men fortsättning följer....förhoppningsvis efter helgen...då har ju "gubben" varit ledig i 2 dagar.
Ha en trevlig helg med god mat och fint väder så hörs och ses vi!!!! Kramimage9

Slit å släp...

image7
Titta så vacker den blev till slut....efter mycket gnidande och svankvärk....men nu är det
gjort för denna säsong. JIHOOOOO!!!

Slit å släp...

Igår började jag med lackrens på bilen...min diamant hade blivit GUL istället för vit. Vilket jobb, det tog hela dagen...nu efter att ha tagit min sedvanliga morgontur på motionscykeln och ätit frukost är det bara att ta tag i nästa steg...vaxningen..
See ya later!!

Rod Stewart!

image5
Efter en dag på Ikea och Biltema (på en Lördag med allt vad det innebär....MYCKET FOLK!) så var det
då dags för Rod Stewart på Norrporten arena i Sundsvall !!! Kanon bra, tyckte jag!!!!

Inget är som väntans tider...

Inget är som väntans tider...
Fr. höger: Anders,Stefan, Rosa och Birgitta...sitter i solen och väntar på "the one and only",
Rod Stewart....

Idas kalas

Idas kalas
I Fredags åkte vi till Sollefteå för att gratulera min systerdotter som dagen innan hade fyllt 7 år. Åhh,  vilket kalas...9 st vilda 7 åringar...phu...(Syrran säger att hon är såååå lik sin moster...:)
Men dom är ju sååå söta...

Bull bak!!

Åhh, vad jag känns bli sur....har precis avslutat mitt bullbak...å va bra det gick idag då!!! Hälften blev övergräddat och bränt (t.o.m brandvarnaren protesterade "högljutt") ...Man ska inte börja nåt annat innan man gräddat, jag vet...men hur roligt är det å bara stå å vänta på att klockan ska ringa då???!!
Ja ja, det va en sån dag när man inte ska baka tydligen....så nu slutar jag....
ps har inte nån lust att visa en bild på eländet ens...

See ya!!

Skitväder!!!

Jag hoppas verkligen att vi får en bra sommar när det är "töcke" väder nu. Kallt, regningt å snart börjar det väl tokblåsa oxå...som det så ofta gör nu för tiden.

Skulle iväg ikväll och hämta en grillring som vi ska ha vid vår uteplats, som vi ska göra när det blir lite roligare väder, å vad händer när vi ska kliva ur bilen och lasta den...joo, himlen öppnar sej. Ja ja, vi fick ju hem grillringen iaf...nu är det bara att måla den och som sagt göra uteplatsen. Sedan ska det vara fint väder så vi kan inviga den med en utemåltid.

Nä nu ska jag titta på den första semifinalen i Eurovision song contest.


Ha de bäst!!


Börja blogga...

Jaha då ska man försöka göra en blogg då....Får väl se om detta kommer med för det första;)

RSS 2.0